Vykradnuté telefónne automaty, ukradli jazdecké sedlá

26.04.2006 Celý región

V deviatich obciach vykradli telefónne automaty:\r\nBardejovskí a Svidnícki policajti z oddelenia skráteného vyšetrovania vyšetrujú sériu krádeži vlámaním do v...
V deviatich obciach vykradli telefónne automaty:
Bardejovskí a Svidnícki policajti z oddelenia skráteného vyšetrovania vyšetrujú sériu krádeži vlámaním do verejných telefónnych automatov. Doposiaľ neznámy páchateľ počas noci z pondelka na utorok vykradol 9 telefónnych automatov v deviatich obciach (Zborov, Nižná Polianka, Nižný Mirošov, Vyšný Mirošov, Vyšný Orlík, Dubová, Stročín, Rakovčík, Radoma) v bardejovskom a svidníckom okrese.

Telefónne automaty boli umiestnené na budovách obecných úradov, pôšt alebo v ich blízkosti. Po vylomení zámkov vybral páchateľ z automatov pokladničky s mincami. Celkovo vznikla telekomunikačnej spoločnosti škoda 45 628. - Sk. Z garáže zmizli jazdecké sedlá: Policajti zo Svitu vyšetrujú krádež vlámaním do garáže v areáli jedného z hotelov v obci Gerlachov. Zatiaľ neznámy páchateľ sa do garáže vlámal v noci z pondelka na utorok, pričom nato, aby sa dostal dnu vylomil tri dvere. Z vnútra následne ukradol tri jazdecké westernové sedlá. Pre poškodenú firmu, ktorej sedlá patrili, vznikla ich odcudzením škoda 95 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark